Badkamer Rijswijk?

Zoekt u naar een specialist voor het aanleggen van uw nieuwe badkamer Rijswijk? Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf is uw specialist in vernieuwen van uw badkamer in Rijswijk. Wij leveren uitsluitend kwaliteit bij al onze werkzaamheden aan uw badkamer.  Wij zijn dan ook een vakbekwaam bedrijf met een goede naam en faam. Wij zijn gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw dak- of loodgieterswerkzaamheden. Dit doen wij tegen een uitstekende prijs- / kwaliteit verhouding.

Bij werkzaamheden aan uw nieuwe badkamer in Rijswijk bent u verzekerd van:

  • Voordelige tarieven voor onze diensten;
  • Complete of naar wens gedeeltelijke installatie;
  • U wordt bij ons direct geholpen;
  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Gratis dakinspectie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor badkamer Rijswijk? Of wilt u het dakwerk in Rijswijk laten inspecteren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of bel naar 06 – 55 38 47 28.

Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf is gevestigd aan de Minister Talmalaan 199 in Rijswijk.

Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf

Bij Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf werken wij uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel dat beschikt over ruime ervaring met onze diensten. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie zoals dakwerk, lekkages of een nieuwe badkamer in Rijswijk. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u direct een afspraak inplannen met Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf? Bel dan nu naar 06 – 55 38 47 28 of vul direct ons contactformulier in.