Heeft u last van een lekkage Rijswijk? Een lekkage kan voorkomen in bijvoorbeeld uw badkamer, maar wij zien vaak ook dat mensen een lekkage hebben dankzij slecht dakwerk in Rijswijk. Voor beide gevallen bent u bij Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een vakbekwaam bedrijf met een goede naam en faam. Wij zijn gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw dak- of loodgieterwerkzaamheden. Dit doen wij tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Problemen met uw dakwerk in Rijswijk laat u verhelpen door Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf. Zeker als er sprake is van een lekkage in Rijswijk en omstreken. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Voordelige tarieven voor onze diensten;
  • U wordt bij ons direct geholpen;
  • Wij rekenen geen voorrij kosten;
  • Gratis dakinspectie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een lekkage in Rijswijk? Of wilt u uw dakwerk laten inspecteren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of bel naar 06 – 55 38 47 28.

Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf is gevestigd aan de Minister Talmalaan 199 in Rijswijk.

Lekkage Rijswijk verhelpen?

Naast dat ons bedrijf u helpt met oplossen van de lekkage kunt u ook bij ons terecht als u nieuwe badkamer in Rijswijk wilt aanleggen. Wij voeren graag uw werkzaamheden uit tegen scherpe prijzen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij hebben in de afgelopen jaren, dat wij al actief zijn als bedrijf, vele diensten uitgevoerd, onder andere het aanleggen van nieuwe badkamer, het verhelpen van een lekkage en zelfs het vernieuwen van dakwerk in Rijswijk.

Bij Hoog Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf werken wij uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel. Zij beschikken over ruime ervaring met onze diensten. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie zoals dakwerk, lekkages of een nieuwe badkamer in Rijswijk. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u een afspraak inplannen met ons bedrijf? Bel dan naar 06 – 55 38 47 28 of vul direct ons contactformulier in.